Chrome Pointer

Så blev det ett nytt år

   Dagarna går i ett som vanligt, jag hinner inte med hälften av allt jag vill göra och nu är det 2022. Jag spenderar mina dagar med att jobba fler timmar än jag borde (jobbet är intressant och jag har riktigt kul med mina projekt), hänga ute i skog och mark med hunden, streama lite då och då samt laga mat. Det är typ allt jag gör? xP
   Det här med "nytt år, nya möjligheter" är ingenting jag står för, men jag hoppas hinna med lite grejer innan vi slår över till 2023. Att säga så är mest en liten kick där bak för mig för att jag inte ska skjuta upp grejer till senare. Det stora målet innan vi slår över på 2023 är självklart att flytta. Längtar efter mer utrymme, ett dedikerat kontor samt en diskmaskin. Letar fortfarande dagligen och det är ju bara en tidsfråga innan något dyker upp och jag kan börja trakassera mäklaren för att låta mig springa dit på privatvisning, haha.
 
   Idag är första dagen på jobbet för 2022 och vi hann vara på väg att avsluta vårt planeringsmöte innan jag insåg att vi är lediga torsdag och fredag. Trevlig överraskning! Räknar med videoinspelningar och streamar. Kanonkul!
 
   Esme & Copper


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.