Chrome Pointer

WE'RE BACK!!

   Så bloggen kaosade sönder pga domännamn samt flytt av BloggEsses servrar men efter några supportmail och typ nån vecka utan vett eller reson så är vi tillbaka på banan!! Himla typiskt att det skulle hända precis då jag äntligen hade saker att blogga om också, eller hur?
 
   Så sist jag dök upp här var jag ett sönderstressat vrak som inte kunde tänka på annat än min lägenhetsförsäljning - så hade vi en visning och fem timmar därefter hade vi en deal och vi skrev kontrakt nästa morgon, för priset jag ville ha som minimum, inget strul. Efter att ha jagat bank och mäklare och Fripp vet vad fick vi äntligen ordning på allt och nu får jag nycklarna till mitt nya hem den 3 januari, med flyttfirma bokad den 6 januari. Kan ni fatta det?! Jag kan knappt fatta det. Drömmen jag haft i 10 års tid besannas och jag får min drömlägga! Lite renoveringar ska till innan den blir perfekt, men för stunden är det bara att flytta in och sen ta allt som det kommer. Jag är helt utmattad och samtidigt överlycklig och tro tusan att jag kommer börja släpa flyttkartonger redan samma dag jag får nycklarna. Positivt att ha gångavstånd mellan lägenheterna! (Också helt vansinnigt att jag under 10 dagar kommer äga två lägenheter?!)
 
   Under dagarna bloggen legat nere har det funnits grejer jag velat skriva om, så fler inlägg är på g!
 
   En av många saker att prata om är ofc snön i SSO! Här är Esme med Appaloosan Poppy


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.