Chrome Pointer

Vintervideor!

   Jag gör mitt bästa för att hålla igång med YouTube så gott det går (den här veckan har jag haft en streampaus eftersom det är Musikhjälpen, och det innebär att jag följer streamen på SVT Play under varje vaken minut då jag inte sitter i möten på jobbet - härligt att lyssna på medan man sitter och jobbar i övrigt!) och det innebär förstås att jag gör mitt bästa för att dokumentera årets vinterfestival. Jag börjar streama igen under nästa vecka, då musikhjälpen är över!
 
 
 
 
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.