Chrome Pointer

Veeet ni vad jag längtar efter?

   Att fler hästar ska uppdateras så de kan bära all ny, cool utrustning som släppts över det gångna året. Islandshästen är ett utmärkt exempel - vill sååå gärna att de ska kunna ha dressyrsadlarna! Med en annan texturvariant på en dressyrsadel kan de ju se ut typ som en islandssadel...
 
   Skimmeln är en av mina favoriter bland islänningarna. Denna bild är ofc från förra året, innan snön återvände!
 
   Varför har fler hästar inte uppdaterats än? Jo, säg att typ Andalusiern uppdateras idag, men i nästa hästrelease släpps ett nytt träns. Då måste hela jobbet göras om IGEN, och arbetet är redan från början extremt stort och tar fokus från andra projekt. Star Stable jobbar vidare med att släppa planerad utrustning men kommer pausa arbetet någon gång framöver för att börja uppdatera Gen 3-hästar så de kan bära all ny utrustning som släppts senaste två åren!


Matilda Southtree

Jag längtar också så otroligt mycket - framförallt för islandshästens skull! Det känns jättekonstigt att rida med hoppsadel på en islandshäst, men den nya utrustningen är så mycket snyggare än den gamla att jag hellre gör det än använder gammal (egentligen mer passande) utrustning. Den dag alla hästar kan ha den nya vackra utrustningen blir jag överlycklig!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.