Chrome Pointer

Uppdatering av medlemskap på YouTube

   Nu lagom till december har YouTube släppt en ny funktion, och i och med det slog jag till med att utöka kanalmedlemskapen på min kanal.
  Med det sagt vill jag bara göra det extra klart att pengarna jag tjänar på min kanal går tillbaka till min spelbudget, vilket gör att jag fortsatt kan spela spel och dela med er. Om man inte kan eller vill ta del av kanalmedlemskapen uppskattas det lika mycket att man bara ser videorna, lämnar likes och kommentarer samt delar dem vidare.
 
   Den nya funktionen är, vad jag förstår, typ samma grej som att ge bort subs på Twitch (om jag ens nu fattat hur det går till eftersom jag aldrig hänger på Twitch, lol). Om man är kanalmedlem kan man direkt från en livestreamchatt välja att köpa en eller flera kanalprenumerationer för en månad som sedan automatiskt ges bort i livechatten till en tittare utan medlemskap. Ju mer aktiv man är som tittare, desto större chans att få medlemskapet. Viktigt bara att man som icke-medlem väljer att godkänna att ta emot gåvor (vilket kan göras direkt från chatten) om man vill ha en chans att få ett tillfälligt medlemskap!
 
   I samband med att det här släpptes gjorde jag något jag tänkt på väldigt länge och lade till två helt nya medlemsnivåer på kanalen. Den första heter Jorvikbo och kostar 9kr i månaden - inte ens en tia. Denna medlemsnivå är en budgetversion av medlemskapsnivån Druidlärling, som är oförändrad. Samma förmåner på båda nivåerna, men med chansen att bidra lite extra som Druidlärling.
   Nästa nya nivå heter Aideen och är till för den som antingen har en skruv lös, eller vill bidra till den grad att en slant kan gå till min vovves tuggben. Denna nivå har samma förmåner som nivån Ödesryttare, men kostar 249kr i månaden.
 
   Kanalmedlemskapen är alltså numera som följer:
 
   Jorvikbo (9kr/månad) / Druidlärling (19kr/månad)
  • Ditt namn i streamchatten kommer synas i grönt för att visa att du är kanalmedlem
  • Min logga kommer synas bredvid ditt namn i chatten. Loggan byter färg beroende på hur länge du varit kanalmedlem.
  • Du har tillgång till mina unika, handritade emojis under varje stream (och jag tror även de är tillgängliga under vanliga videokommentarer?)
 
   Druid (49kr/månad)
  • Allt ovan ingår
  • Du har tillgång till kanalens egen Discordserver MONOKORD
  • Du har en extra chans att påverka mina videor genom MONOKORD. Ett exempel är att ta del av att rösta fram vilka hästar vi köper i SSO Ride Through.
 
   Ödesryttare (99kr/månad) / Aideen (249kr/månad)
  • Allt ovan ingår
  • Vid tillfälle får du tillgång till kanalens bonusvideor tidigare än alla andra. Undantaget är oftast vid SSO's festivaler, då videorna "behöver" gå ut fort pga YouTubes algoritmer.
 
   I den bästa av världar skulle jag vilja dela upp medlemskapen lite mer för att ge så mycket valuta för era bidrag som möjligt. Min hjärna har dock stått still länge, vilket är varför det tagit sån tid för mig att besluta mig för att lägga till de nya nivåerna. Har ni förslag på förmåner jag kan erbjuda? Jag tar jättegärna emot tips!
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.