Chrome Pointer

Ett sista ryck

   Igår gjorde jag min sista obligatoriska uppgift inför min stundande flytt - kontaktade flyttfirman. Min mamma skulle "hjälpa till" och anmälde mitt intresse för flytt på någon webbsida som ledde till att ca 10 flyttfirmor har JAGAT mig i en månad. För att godgöra björntjänsten sattes min mamma på att kontakta flyttfirmorna och kolla offert, och hon skötte till och med bokning i slutänden. Jag behövde bara bekräfta tid när de kommer och lämnar flyttkartonger så jag kan packa innan flyttdagen. Så nu är allt klaaaaaart!! (Eller okej kartongerna kommer på tisdag, då kommer det kännas lite mer klart kanske)
   Ska fota några möbler jag ska erbjuda lägenhetens nya ägare att antingen ta över gratis eller köpa, sen måste jag bara göra mig av med dem om nya ägaren inte vill ha dem...
 
   Nu är det också sista rycket på årets Musikhjälpen, som jag alltid följer maniskt. Jag var liksom uppe sen halv fem på morgonen igår för att Kodjo var nattkompis, förstår ni hur illa den här besattheten är?! Btw, om ni som jag ser till att lämna bidrag till Musikhjälpen varje år, missa inte Kodjos rekordbössa. Ni hittar den genom att klicka här!
   Jag kommer sitta klistrad vid SVTPlay fram till Musikhjälpen är över i morgon kväll och sen har jag väl någon dag av post-Musikhjälpen-depression, + att jag ska iväg och göra några inköp till nya läggan på måndag. Men snart sätter vi igång med streamar igen! I nästa stream ska jag levla klart min svarta Tennessee Walking Horse i SSO, och i streamen efter det ska vi börja levla enhörningen som kommer till SSO på onsdag....
 
   Bild från Horse Life 2






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.