Chrome Pointer

Personliga rum

   Både Lisa och Linda har visat upp sina egna rum i sina hem i SSO. Jag undrar om vi en dag får se Alex och Annes hem i Jorvik City - föreställer mig att Annes föräldrar har någon slags herrgård á Malfoy Manor och att Alex hem är lätt fallfärdigt men att hon har ett rum någon annanstans där hon spenderar mest tid. Har ni någon inre bild över hur deras hem skulle se ut?
 
   Linda i sitt rum


Daniela Silvergarden

Jag tänker mig att Annes rum har massor av prisrosetter på en vägg, ett sminkbord, stor säng med fancy lakan och stor garderob :)
Alex rum är litet men mysigt på sitt sätt: inte lika stor garderob som Anne men det duger för Alex, ett par bilder på henne och Tin-Can samt kompisarna på väggarna, ett hörn för sin dator och sängen kanske har hängt med ett tag men den har fräscha lakan :)

ca

Jag tror Annes bor på en stor fin hästgård med stora hagar med vitt fint staket, stora paddockar ett vackert ridhus med mera och i hennes rum har hon en stor fin säng med sänghimmel och en stor garderob som hon kan gå in i, med välsorterade kläder och skor. En kristallkrona i taket. En fond vägg med medaljer, priser och en hylla med alla prispokaler. En vacker tavla med hon och Concorde och en med alla sina vänner och deras hästar.

Alex tror jag bor i ett mysigt litet rum ovanför Hermans stall. Med säng, garderob, skrivbord, tavlor, affischer med Tin-can och hennes vänner. på sängbordet har hon en liten tavla med hon och Maja på. En liten tv hörna med tv. spel, dator och soffa och massa ostbågar och godis och myslampa :D

Emmy Firecloud

Ja, jag hoppas verkligen att man får se Annes rum! Jag gillar (avgudar) henne mest av ödesryttarna men Alex är ju också skoj. Så jag vill gärna se deras rum i framtiden. Speciellt Annes!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.