Chrome Pointer

Redo för den kommande veckan!

   Idag har jag släpat mig ut på längre promenader än på hela veckan med hunden och än så länge har jag inte dött! Är inte 100% fräsch efter förkylningen men det går åt rätt håll.
   Egentligen skulle jag ha träffat min mamma i morgon för att åka och handla hundmat, men i sista sekund bytte vi tid så vi åkte idag istället. Hundmat, en ny pipleksak till vovve, en massa nya tuggben och två par nya gympaskor till mig för de två par jag köpte i SEPTEMBER har båda två hål rakt genom sulorna i alla fyra skor :)))) Billiga skor håller inte så som de gjorde förr. Köpte bra mycket finare skor nu och man får se hur de håller, men förhoppningsvis klarar jag mig över sommaren åtminstone. På väg hem hämtade jag upp ett paket med nya kläder från EMP Shop (två t-shirthoodies - en med Hogwartstema och en Captain America) och nu får jag banne mig inte handla mer på hela månaden känner jag, haha.
   EMP är btw en webbutik som är perfekt för oss som älskar nördiga kläder men som kanske inte vill ha enorma loggor tvärs över kläderna. Nu tycker jag inte sortimentet är lika bra som det var för två år sen kanske, men det finns väldigt mycket kläder med tema Disney, Harry Potter, Marvel/DC osv som är väldigt uppenbara för de som vet vad motivet kommer ifrån, men som för en oinsatt bara ser lite allmänt coolt ut. Jag köper alla mina nördkläder därifrån - rekommenderar varmt! (Och är inte sponsrad, tyvärr, lol)
 
   Senaste dagarna har jag försökt spela lite championat i SSO. Inte en upplevelse jag är superglad över, haha. Jag är nog allmänt känd som championathatare och jag spelar dem enbart för att få vårpoletter. I övrigt har jag nu, äntligen, nog med rykte för att hämta hem min Runerunner. Tänkte göra det på en stream! Jag vet att det har tagit två år, men jag har gjort ungefär hälften ENBART på stream, så därför har det gått mycket långsammare än vad det borde ha gjort. Om man spelar varje dag och gör alla tillgängliga uppdrag går det på ca tre-fyra månader tror jag...?
   Jag inväntar att min röst ska bli lite mer stabil igen, men sen räknar jag med att börja streama igen! Har ju också långhelg nästa helg, så tänkte streama lite extra då.
 
   Vi knatar iväg mot nya äventyr, jag och Clydesdalen Clover!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.