Chrome Pointer

April!

   Hade snöstorm här utanför under lunchtimmen och det kändes som ett riktigt aprilskämt. Tyvärr var det på riktigt.
   Jag har extremt ont i käken sedan ett par dagar tillbaka. Velar mellan om det är öroninflammation, halsfluss eller visdomstand - vem vet! Så jag tänkte "sjukskriva" mig från YouTube i helgen och vila halsen. Surt ändå, då man väl har lust att spela spel och streama osv.
 
   Den här helgen ska jag ändå försöka spela lite SSO off-cam - jag måste ju bygga upp galoppbanan, efter att ha väntat i tio år! Hade tänkt göra det tidigare men har inte orkat/haft tid sen i onsdags, så tänkte sätta mig och starta upp det projektet idag!
 
   Esme & Arwen


Linnea Emeraldnight

Haha Esme, precis så var det för mig med!🥴

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.