Chrome Pointer

Små, enkla redigeringar

   För ett antal år sedan, mest då jag fortfarande gick i skolan, gjorde jag väldigt mycket konst runt Star Stable, i synnerhet små redigeringar av screenshots. Eller små och små, det var ganska stora projekt egentligen. Jag känner inte riktigt att tiden finns för sånt idag, och istället har jag börjat försöka mig på små redigeringar i mindre skala, bara för att få lite utlopp för kreativitet.
 
   Esme & Firebird "Moltres"
 
 
   Esme & Heidrun


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.