Chrome Pointer

Lugnt var det här

   I fredags började jag känna att den där snuvan som hängt med i nästan en månad inte skulle ge med sig alls. Det gick gradvis under dagen och mot kvällen kände jag mig riktigt dålig. Pressade i mig smärtstillande nästa morgon för att genomföra min första planerade Starshine Legacy-stream av fyra, och sen var det bara att gå och lägga mig och hoppas på bättre tider. Har varit ganska död sedan dess, men idag är jag faktiskt rätt okej. Har fortfarande extremt mycket hosta och tog en extra sjukdag för att slippa ha ångest över att jobba samtidigt som jag inte riktigt orkar koncentrera mig. Hostan är liksom på nivån att hela huvudet skakar och jag har spenderat större delen av dagen på soffan. Känner mig lite fräschare nu och ska äntligen tillbaka till jobbet i morgon, men kompisen Elin Wolfworth kommer lyckligtvis förbi i morgon kväll för att sno min hund ett tag så vovven får komma ut och röra på sig mer än att bara gå till hundparken, sitta där i tjugo minuter och sen gå hem igen. Jag har inte lungkapacitet för mer än det, haha. Känner mig som att jag har värsta mancolden, men jag vet också att jag alltid blir helt däckad av vanliga förkylningar.
 
   Som vanligt har jag valt ett pissigt tillfälle att bli sjuk på. På jobbet hade jag hoppats avsluta ett soloprojekt jag arbetar med för att sen gå ihop med resten av teamet för planering av ett större projekt, så de hinner med en massa planeringsmöten nu medan jag är borta och sen får jag försöka catcha upp bäst jag kan. Typiskt!
   Eftersom jag inte orkat sitta upp under veckan har jag mest legat på soffan och tittat på Disneyfilmer. Värt! Har gått igenom en mängd klassiker, så sjukveckan var inte helt värdelös. Igår orkade jag sitta upp större delen av dagen och började då gå igenom lite bilder jag fotat i SSO på sistone. Håller på och leker lite med bildformat för att bilderna ska fungera så bra som möjligt på Instagram, uppdaterar mina PSD-templates och har rensat bland filer. De senaste åren har jag haft två formattemplates, men nu har jag gått över till tre och har därmed square, portrait och landscape. Landscape är perfekt att ha en template för i de fall där jag behöver en vidare bild och dessutom passar sådana bilder bättre här på bloggen. Se nedan!
 
   Esme & Jazz i min nya landskapsmall
 
   Det kliar i fingrarna efter att vara kreativ och sätta igång något projekt, men vet inte vad. Vet att jag "borde" sätta igång mer mer videor, men problemen jag har är 1) ingen röst för stunden och 2) ingen inspiration. Vet liksom inte riktigt var jag ska börja? Känns så trist, jag VILL producera material men vet inte riktigt om vad eller hur. Därför blir det mer livestreams just nu, eftersom det är mer tuta och köra - måste bara få tillbaka rösten. Räknar med att nästa projekt blir livestreaming av Starshine Legacy Episod 2 på lördag!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.