Chrome Pointer

Hösten kommer närmare

   Jag var sjuk i nära två veckor och jag har fortfarande sån sjuk rethosta och massor med snuva. Jag har inte vaccinerat mig mod COVID-19 än och jag är så irriterad över att förkylningssymptomen inte försvinner så jag äntligen kan ta spruta 1. Hade sån otur med timing för när det öppnades för min åldersgrupp och efter att jag först väntade ett par veckor för att släppa fram de som verkligen BEHÖVDE sprutan (jag har ju isolerat mig i snart två år och hade inte bråttom ut) hände massa olika saker som kom ivägen för att jag skulle kunna komma iväg och ta sprutan själv. Nu måste jag bli frisk och sen är det äntligen dags.
 
   I morse gick jag upp okristligt tidigt och tog morgonens absolut första buss in till stan för att åka till SSOHQ och städa mitt skrivbord. Har tagit med mig ALLT hem, och tog med mig de Star Stable-böcker jag än inte hade hemma då jag ändå var där. Författaren Helena Dahlgren är så otroligt snäll att hon personligen skickat mig flera böcker jag inte fått tag på, men nu var det dels en bok till mig och två böcker till ett skolbibliotek som jag fick med mig hem. Jag var där i typ en timme och ändå är jag hemma igen innan klockan ens är halv nio ^^' Jag räknar inte med att någonsin jobba heltid på kontor igen, om det nu inte blir tillåtet att ha med sig hund på jobbet. Hundar är dock inte alls tillåtna i byggnaden där Star Stable hyr lokaler just nu.
 
   Star Stable har börjat sitt 10-årsfirande och jag har haft fullt upp med sena jobbdagar och att försöka spela in videor på den lilla fritid jag haft. Jag planerar absolut att skriva lite kring vad som händer i spelet just nu - behöver bara försöka räta ut all tidspress!
 
   Två nya hästar i Esmes stall - Knabbien Snowflake och en än icke namngiven Quarterdam


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.