Chrome Pointer

Spela Starshine Legacy

   Nu då Star Stables tionde födelsedagsfirande är över kan det vara lite svårare att hitta fram till sidan där man spelar Starshine Legacy på Starstable.com Om ni letar - frukta icke! Här har ni länken så att ni kan spara ner den och spela SSL precis när ni vill!
 
  KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA STARSHINE LEGACY
 
 
 


Miranda

Hej! Jag håller på och spela SSL med din länk från denna blogg, men jag är på Annes nivå där man är i pandoria, i flera veckor så har jag inte kunnat gå vidare. Där man ska springa på plattorna för att öppna stenportalen så händer det inget. Jag springer på rätt bokstäver, men när jag springer på t.ex. Linda i högra hörnet längst upp så sker det inget. När jag kollade på din video om samma nivå så började det lysa direkt efter när du gick på Lisa, men när jag gjorde det så hände inget. Vad ska jag göra?

Svar: Du måste klicka på plattorna då du går på dem!
Esmeralda Silverforce

Miranda

oh, tack!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.