Chrome Pointer

Bloggtrassel

   Jag har inte kommit in i Blogg.se i flera dagar utan har enbart mötts av errormeddelanden. Nu verkar det dock fungera igen!
 
   Har haft en galet fantastisk vecka där jag träffat kollegor hela två gånger. Vi har varit ute på field trips till olika stall, så jag har släpat med mig vovven också och det har varit kanonkul. Har till min stora lycka även fått rida ett par gånger, först på kollegan Lisas magiska Friesersto Maaike och igen idag på en fantastisk Oldenburgervallack utlånad av en tjej i stallet vi besökte. Idag hade jag egentligen bara tänkt vara ute i fältet på halvdag för att sen åka hem och fortsätta jobba, men det blev en heldag efter att jag insåg att resan hem skulle ta så lång tid att jag skulle komma hem då alla andra redan slutat jobba ändå.
   Det finns få saker som slår att få spendera en dag i stallet och det har varit super att få se stall jag aldrig förr varit i och få lära känna nya hästar. Supertacksam för mina kollegor som sett till att göra den här veckan möjlig och nu ska jag spendera resterande dagar framför datorn med mitt vanliga kontorsjobb.
 
   De senaste veckorna har jag lagt mycket tid på YouTube, både med vanliga videor och livestreams. Jag planerar att det ska fortsätta som så över hösten och jag är taggad på hösten med SSO, som lär vara späckad som vanligt. Förhoppningen är att hålla schemat på minst 2 videor i veckan på kanalen MONOKERUS samt minst 1 video i veckan + två streamar i veckan på Esme Silverforce. Vet inte om det håller sig, men det är som sagt förhoppningen! Det blir nog en bra höst och en lika fin vinter med mycket contentskapande.
 
   Jag hade lite blogginlägg som jag tänkt få ut, men iom att jag inte haft tillgång till bloggen på några dagar har jag hunnit glömma bort typ alla idéer jag haft, lol. Nåväl, den dagen den sorgen, det kommer nog något mer inlägg någon gång inom en rimlig framtid!
 
   Esme & Sadrak 






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.