Chrome Pointer

Wildwoods

   Jag har insett att jag inte skrivit något direkt om Wildwoods, hehe. Glömdes väl bort i all annan stress.
 
   Vägen till Redwood Point är så otroligt vacker och det var underbart att rida genom bergspasset - men inte lika underbart att ha en massa långsamma rangers på släp som dessutom ville prata på vägen. Jag galopperade förbi dem - jag pallar inte med att trava i flera minuter, särskilt inte då hästen vill hålla på och sakta av stup i kvarten. Känns som att något som kunde varit trevligare därmed mest blev jobbigt för att jag var rädd att missa någon dialogruta medan jag red långt i förväg för att få komma fram någon gång.
 
   Vi kom fram tryggt...
 
   ...men Rowans häst Shay blev rädd för något och vi fick jaga ikapp pållen.
 
  Jag uppskattar verkligen skönheten i Wildwoods, men jag eftersöker mer att göra i form av dagliga uppdrag eller tävlingar. Det gäller båda områdena, både runt Redwood Point och runt urhästarna. Det är väldigt mycket natur, men vad gör vi i naturen? Visst fanns fotosamlingen vilket var et väldigt bra tillägg, men det var också content som tog slut väldigt fort trots att jag inte stressade för att ta mig igenom det.
 
   Redwood Point är allt vackert! Det är ändå tacksamt att ha fått butiker, race och dagliga uppdrag här, men man är klar med dagens bestyr här på några få minuter.
 
   Den speciella hjorten skulle jag vilja ha en närmare presentation av. Förstod inte riktigt varför den dök upp någon av gångerna vi kommit nära den, eller vad grejen med den är riktigt, haha. Den ser sjukt cool ut dock!
 
 
   Sen har vi ju den andra delen av Wildwoods, men jag har faktiskt inte fotat några bilder där inne alls. Det är ett coolt område men jag tycker inte det helt passar min typ av spelande just nu. Det är liksom VÄLDIGT tematiserat i vart och ett av områdena där inne, och jag har inte hittat någon inspiration för att fota något där än.
 
   Jag brukar vara långt mycket mer taggad då det kommer till nya områden, men jag hade det inte riktigt i mig den här gången. Det är nog mer en kombination av trötthet, hemmajobb och pandemi än områdets kvalité i sig. Det är underbart att Jorvik växer och jag längtar efter mer story för att förklara hur det ena och andra hänger ihop!


Daniela Silvergarden

Minns jag rätt kallas den hjorten för Lignos och Rhiannon nämnde en sån när vi letade Starbreeds i jakten på Concorde för evigheter sen....
Rhiannon funderade på att binda ihop sig mot ett Urträds kraft och utföra Vildviskningen men Elizabeth sa nej då trädet kunde fånga henne och förvandla henne till en Lignos...

Kan det vara så att kvinnan som reste till Wildwoods försökte eller gjorde med flit den ritualen vid Urträdet i Wildwoods och blev den Lignos vi mötte vid floden och sen när den bad oss att följa med till den norra delen där alla flockar bor? Undrar vad för äventyr som väntar i framtiden...

Elvira

Måste hålla med om att din teori @DanielaSilvergarden är väldigt intressant, minns inte alls att en Lignos skulle ha varitnämnd tidigare, men nu när du påpekar det börjar alla pusselbitar falla på plats! Hoppas att vi får någonting som binder ihop det hela inom en snar framtid!

Quinn Catforce

Båda delarna av Wildwoods är fantastiskt vackra😍 är också taggad på mer att göra och mer story bakom allt, kanske börja binda ihop det mer med huvudstoryn så småningom också🙈

Ser verkligen fram emot att kartan blir större så småningom! Nu är det ju inte mycket kvar uppe i norr innan vi behöver en helt ny karta🙈 blir spännande att se vad som finns där uppe! Kartorna från Star Stable-spelen och nån tidning vi fått nån gång (?) och ödesryttarböckerna (?) visar ju lite byar och områden men blir spännande att se hur det ser ut där🥰 Vore dessutom smidigt om Jorvik City började synas på kartan snart så man lättare ser om man har uppdrag där, man glömmer liksom helt bort att området existerar när det inte finns utmärkt😅

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.