Chrome Pointer

Tävlingsrelaterat

   Esme & Elsa
 
  • Vilken tävling spelar ni helst om ni bara kan/ska spela en tävling då ni är inloggade?
  • Vilket område i spelet tävlar ni helst i och varför?
  • Banhoppning eller terräng?
  • Föredrar ni tävlingar inom engelska dicipliner eller är ni intresserade av att se mer från andra typer av ridning?
   Svara på en, några eller alla - jag tycker alltid det är extremt intressant att höra om era tävlingsvanor!
 
   Esme & Freya


Amanda

De nyare tävlingarna (Golden Leaf Gauntlet, Bobcats, De på Sydhoven, ja, de du gjort antar jag haha) gillar jag väldigt mycket, de är ju nya, vilket är rätt nice när du spelat i 10 (!) år, men de är också bara väldigt roliga. Annars försöker jag köra alla 250 lopp ungefär. Får jag bara välja en så Golden Leaf Gauntlet, för a) det är den roligaste av de nya, och b) den ligger närmast för jag bor vid Gyllenbladet.

Gyllenåsarna, för att a) det är nära såklart, b) tävlingarna ligger tätt då Gyllenåsarna är ett väldigt kompakt område, c) jag gillar alla loppen där väldigt mycket, förutom kanske den bedrövade tusans lilla hoppbanan, but alas.

Jag tror jag tycker mer om Terräng i SSO, känns bättre för hur spelet, ja, spelar.

Jag är inte särskilt stor inom många andra discipliner, såsom western, så jag föredrar absolut engelska (eller engelska med lite andra element) discipliner.

Daniela Silvergarden

1. Jag gör loppen vid Starshine Ranch då man kan skramla in 800 XP till hästen :)

2. Kan inte riktigt välja då alla områden har sin charm x)

3. Båda!

4. Föredrar engelsk ridning även om jag erkänner glatt att de nya loppen med WE-tema är riktigt roliga :D

Elvira

Glömde skriva namn så publicerar igen med namn den här gången

Svar på frågorna

1. Faktiskt loppen inne i ridhuset, bra och korta lopp som ger bra med xp.

2. Nog hela Silverglade området, alltså inklusive Moorland, stort område med mycket lopp.

3. Definitivt banhoppning

4. Är själv inte så insatt eller intresserad av någon viss typ av disciplin, men är alltid roligt att se då sso tar sigan nya stilar också! Är öppen för allt.

Lola

Den bästa banan i spelet är nog Goldenleaf Gauntlet, best of both worlds.
Annars så gillar jag dom i Firgrove och Marley's hoppbana.

Arabella

1: Antagligen de nya tävlingarna i moorland eller de vis sydhovens gård. Lätta, går snabbt att köra igenom och rätt roliga.

2: Helt klart gyllenåsarnas dal då jag gillar de tävlingarna som fiins där.

3: Definitivt terräng, tycker de flesta banhoppnings tävlingarna har lite väl tajta svängar.

4: Är inte så särskilt insatt i andra dicipliner utöver dem engelska, så måste nog säga loppen med engelska dicipliner även om jag absolut älskar de nya l WE loppen.

Alba

Jag tycker banhoppning är absolut roligast. Speciellt med flera banor på samma ställe. Gillar verkligen de nya i Moorland! De är ganska lätta och bra, inte alltför tajta svängar och tycker om att även om de var för sig inte ger supermycket xp så blir det en del eftersom det är flera stycken. :) Har nog inget favoritområde att tävla i, men gillar alla områden där de finns fler på ungefär samma ställe så man inte behöver kuta runt så mycket mellan varje tävling. Tycker om terräng, WE och westerntävlingarna också(med undantag för slalom, jag blir galen på det, speciellt med motståndare haha, men det är bara för att jag är så dåliga på tajta svängar), även om banhoppning är favoriten.

Iris Hughgarden

1. Golden leaf Gaunlet ligger högt. Andra favoriter är tävlingarna vid Redwood point.
2. Tycker om att tävla i GÅD då det ser så magiskt ut efter att dess grafik uppdaterades. Wildwoods är också mysig med den fantastiska urskogen
3. Föredrar terräng.

Ronja Ravenbell

Vilken tävling spelar ni helst om ni bara kan/ska spela en tävling då ni är inloggade?

Jag brukar köra en hel levingsruda jag kör hela ön och kör område efter område men om jag bara kan köra en tävling så väljer jag nog den senaste vid gyllenblandstallet. Annars gillar jag hoptävlingar i ridhuset

Vilket område i spelet tävlar ni helst i och varför?
Banhoppning eller terräng?

Jag gillar båda faktist tycker båda är intressanta och ger en variation av tävlingar.


Föredrar ni tävlingar inom engelska dicipliner eller är ni intresserade av att se mer från andra typer av ridning?

Jag ser gärna olika typer av ridning då jag inte kan så mycket om olika ridtävlingar från olika länder

Ronja Ravenbell


Vilket område i spelet tävlar ni helst i och varför?

Jag kör hela ön när jag väl spelar så har svårt att välja område.

Liv mountainberg

1. den senaste tiden när jag inte gör tävlingar för rykten gillar jag att köra dom nya och enkla hopp-träningarna i Moorland

2. kan inte bestämma mig, har (nästan) kört alla banor minst 100 gånger så alla race känns så lika

3. Terräng, tycker det passar mest in i spelets spelande och det är dom tävlingar som känns riktigt roliga oavsett om du har kört dem mycket

4.Föredrar tävlingar med engelska riktningar men skule väldigt gärna vilja se flera som inte är det

Quinn Catforce

- Vilken tävling spelar ni helst om ni bara kan/ska spela en tävling då ni är inloggade?
Jag föredrar att ta djuren på ranchen eftersom de ger mycket XP, och om jag känner mig smidig också tävlingarna där. Om jag orkar gör jag Ödesridningen (har såklart gjort klart den men för att få XP:n) eftersom man också där får en hel del XP och det är stor variation på dem. Sen gillar jag också de nya tävlingarna som du gjort! De på sydhoven och i Moorland är inte bara fina att ta bilder på utan också roliga, gillar också de andra nya tävlingarna. Jag är en sån som gillar när XP:n går jämnt ut (undrar om jag är den enda som undvek observatorietävlingen ett tag tills den började ge 125 istället för 120?😂) så brukar oftast göra såna som går att pussla ihop så de går jämnt ut...😆

- Vilket område i spelet tävlar ni helst i och varför?
De mera uppdaterade områdena där det också finns mycket tävlingar, gör ofta slingan som går typ Wildwoods-Mistfall-Ranchen-Firgrove-Valedalesjön-Valedale(+Ödesridning) eller Fort Pinta-Moorland-Silverglade-Vingården-Ridhuset+GÅD. Det eftersom det är lätta tävlingar som ger bra med XP och finns många tävlingar på ett ställe. Det absolut vackrast att levla i Wildwoods och GÅD där grafiken är så otroligt vacker. Dock undviker jag ofta Valedale eftersom Hollow Woods ser så tråkigt ut och bara två tävlingar som dessutom inte är jätteroliga och ger lite XP.

- Banhoppning eller terräng?
Även om det är som många skriver att terräng kanske passar lite bättre in i spelet så föredrar jag nog ändå banhoppning, har tröttnat lite på terrängloppen då vi har så många såna sedan innan. Dessutom hatar jag att fastna överallt i terrängen😂

- Föredrar ni tävlingar inom engelska dicipliner eller är ni intresserade av att se mer från andra typer av ridning?
Jag vill ha variation! Banhoppning, western, WE, terräng, DRESSYR!!! Men orienteringen kan vi skippa, åtminstone den i Hollow Woods som är på ett så otroligt vidsträckt och grått område😅

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.