Chrome Pointer

Mars är här

   Det här året har inte börjat bra. Stress och elände och sjukdom i familjen. Nu är det ändå vår i Stockholm och medan man förstås suckar och är oroad över klimatkrisen som är väldigt tydlig iom att februari var den varmaste februari någonsin uppmätt så är det också så otroligt skönt att kunna vara ute i solen.
   Något som förstås är bra mycket roligare än allt elände är att jag börjar komma igång med YouTube igen. Jag har många planer men som vanligt alldeles för lite tid. Det blir nog bra i slutänden ändå.
   Jag hade faktiskt tittat lite på att börja multistreama och därmed streama både på YouTube och på Twitch, men Twitch har regler mot just det för att tvinga användare att hållas enbart på deras plattform. Jag fattar varför, men det suger. Twitch har mycket bättre villkor för content creatorn och gör det MYCKET lättare för content creatorn att tjäna pengar på sitt arbete, något som YouTube blivit sämre och sämre med under de sju år jag använt tjänsten. Det jag tjänar idag är strax under det jag tjänade för fem år sedan, då jag hade bra mycket MINDRE visningar på mitt material. De som är kanalmedlemmar står för en väldigt stor del av det jag tjänar på YouTube idag och jag tror det märks att YouTube blir allt mer sniket iom att allt fler content creators, även några riktigt stora, uppmuntrar sina tittare att bli medlemmar eller joina andra tjänster som Patreon.
 
   Jag är ju äntligen klar med att rensa ut mitt Instagramkonto från spökföljare! Nu har jag en interaktionsnivå på ca 40% istället för 3%. Sen tycker jag fortfarande att det suger att se att interaktionsnivån ändå håller sig så låg trots rensning - är det jag producerar inte bra nog att spendera mer tid på än att bara scrolla förbi? Loggar folk inte in på sitt konto mer än var tredje dag och därmed missar det mesta som händer? Är det algoritmerna som bara inte visar det man gör? Man blir ju galen bara av att fundera över hur sociala medier egentligen fungerar. Aja, det är vad det är och jag tycker det är lite skönt med en "nystart".
 
   Längtar nu efter att komma igenom de kommande två månaderna, eftersom min valp är i sin sista växtspurt. Vill att hon ska bliva stur så vi kan börja bygga upp och gå på riktiga långpromenader tillsammans!
 
   Esme & Jolly






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.