Chrome Pointer

En dag med en japansk spelprogrammerare

   Jag snubblade över den här videon och blev väldigt förvånad över att Bandai Namco Studios tillät en sån här video att spelas in på ett av deras kontor, men jag tyckte det var väldigt kul att se! För mig är det väldigt familjärt, men det är nog än mer intressant att se för någon som inte är inne i industrin. Jag kommer dock från ett företag där man varken klockar in eller behöver nyckelkort för att ta sig genom vartenda dörr som existerar, och jag har en herrans massa fler möten än vad den här killen verkar ha, haha.
 
   (Jag är självklart inte heller programmerare, så mitt jobb är bra mycket mer färggrant än att stirra på kod hela dagarna - däremot tycker jag att programmering är bra mycket mer beundransvärt!)
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.