Chrome Pointer

På väg tillbaka

   De senaste dagarna har bestått av planering och förberedelser. Min kalender är noggrant uppdaterad igen, likadant som under 2019, för att jag ska ha stenkoll på mitt videoschema, och jag har börjat gå igenom mina gamla videomallar för att uppdatera dem till en högre standard. Jag har gjort ett helt nytt YouTube-intro och uppdaterat mitt outro samt börjat bunkra videor. Det känns lite pirrigt att göra allt igen! Jag hade glömt hur mycket arbete jag brukade lägga ner på YouTube, men det här var precis vad jag behövde. Mellan jobb, valp och det återupptagna videoarbetet finns inte mycket tid över och det är egentligen precis så som jag vill ha det just nu under ångestfyllda pandemitider. (Tyvärr blir det alldeles för lite hästar i mixen, men jag vill inte åka kollektivt i Stockholm just nu och mitt helgjobb i stall är självklart helt inställt eftersom jag då måste resa kollektivt i ett par timmar och sen bo där under arbetsperioden. Åker istället dit i sommar tillsammans med valpen och jobbar under några veckor!)
   Det känns så skönt att ha något att göra igen. Att ha så mycket ledig tid som jag haft det senaste året utan att ha något att fylla den med har inte passat mig och det har bara lett till mer mental ohälsa. Jag behöver ett syfte för att må bra och jag känner att mina videor fyller upp det där syftet. Mycket hjälpte iom min valp, men hon är också bebis och det kommer dröja innan hon är stor nog att vara enbart min bästis istället för det destruktiva fluffmonstret som tvingar mig att ha ögon i nacken hela tiden, haha. Det är så oerhört tacksamt att ha hund igen, särskilt en hund jag får forma från grunden, och jag vet att jag aldrig mer kommer vilja leva ett liv utan hund. Planerar redan för nästa bebis om några år, hehe...
 
   Längtar något oerhört efter att börja spela in playthroughs med hästspel igen och hoppas kunna sätta mig med det så snart som bara möjligt!
 
   Bild från Lost Ember


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.