Chrome Pointer

Nytt år och nya tag?

   Blogg.se buggar sönder men efter lite ihärdighet kom jag äntligen in på bloggen. Tänk paniken om BloggEsse bara skulle stänga ner från ingenstans?
 
   Det har varit så skönt med lite extra ledighet men i morgon är det dags för jobb igen. Känner mig inte redo att möta verkligheten men att ha så mycket ledighet nu för att spendera tid med valpis har varit en sån LYX. Dock har jag också blivit förkyld, så det börjar kännas lite trist att inte ens kunna gå och handla. Jag kom faktiskt iväg en dag då jag varit symptomfri i några dagar och det började bli lite panik med brist på matvaror hemma, men dagen efter hade jag symptom igen. Behöver bli frisk NU - måste ha energi både för jobb och valp och dessutom måste jag höra av mig till min bank och ringa in en mäklare som ska komma och värdera min lägenhet. Jag har aldrig nyårslöften, men däremot har jag satt upp ett mål att inom ett halvår ha lagt upp en plan för hur jag ska gå tillväga för att kunna köpa en större lägenhet. Jag bor just nu på 37kvm och det är en UNDERBAR lägenhet där jag får plats med allt (förutom all förvaring som jag egentligen skulle behöva...), men eftersom hela livet sker på denna lilla yta känner jag att det är dags att uppgradera - vilket var målet redan då jag flyttade in här. Planen var alltid att flytta till en lägenhet på 61kvm senare, så mäklaren behövs även för att hjälpa mig scouta i området. Att gå från en enrummare till en liten trea där jag har kök, vardagsrum, sovrum och kontor separat är det jag behöver för att lättare kunna stänga av jobbet i slutet av dagen (alltså lämna kontoret och stänga dörren istället för att se datorn mitt framför synen var jag än står i lägenheten), och dessutom är ju planen att skaffa ytterligare en valp under 2022 eller 2023, och mer utrymme krävs till det. Det är ett annat mål faktiskt; och jag ska kontakta en kennel som ligger inom gångavstånd från mig som föder upp rasen jag är ute efter till hund nummer två för att se om deras avelsmål stämmer överens med mina förväntningar. Det vore faktiskt himla kul att skaffa valp från en kennel som ligger så extremt nära till hands. Om det inte faller sig som tänkt kan det hända att jag satsar på en hel/halvsyster till min valp, om kenneln jag köpte henne ifrån betäcker hennes mamma igen. Fantastisk liten hund som jag absolut kan tänka mig en till valp från.
 
   I och med att jag varit ledig ett tag nu har jag haft tid att fundera på lite olika saker och jag har uppdaterat hela min färgpalett för mina sociala medier- och för min Redbubble-butik! Jag älskade färgerna jag hade innan då jag valde ut dem, men ju mer jag började arbeta med dem och kombinera dem, desto mer insåg jag att jag valt en lite för grå palett. Jag har därmed uppdaterat den till mer vibranta toner, utökat mina tre bastoner till fem, och utökat mina fem basfärger till sju. Det gör färgerna så mycket lättare att arbeta med och det är lättare att tematisera mina olika projekt. Jag har uppdaterat nästan alla print på Redbubble för att överensstämma med mina nya färger, och jag har återuppladdat alla mina Instagram Story Templates på Instagram för att de ska se lite fräschare ut. 
   Jag har också släppt merch med print på min valp, målat av min kompis MendoArt! (Och självklart är hon med på att printet säljs haha, jag köpte nämligen bilden av henne i det syftet) Jag tycker printet är helt magiskt så om någon nu är ett stort Eira-fan så finns hennes merch tillgänglig.
 
   Min logga i den uppdaterade lila färgen!
 
 
    Så, lite i livet är jobbigt och lite i livet är kul. Jag längtar just nu mest efter ljusare, varmare dagar så det är trevligare att hänga utomhus med valpen, och jag längtar efter en plan för mitt framtida boende. Det är där jag tänkt att jag ska bo åtminstone de kommande tio åren så jag har planerat mycket för inredning osv...






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.