Chrome Pointer

Jag ger mig, jag ger mig, jag ger mig

   Jag orkar inte mer. Förra året hade varit så mycket lättare att härda ut om jag fått ha kvar min största hobby. Så... jag ger mig.
 
   Idag började jag öppna upp äldre videor på mina YouTube-kanaler. I morgon börjar jag öppna upp Star Stable Ride Through.
   Jag vet inte i vilken utsträckning jag kommer orka eller kunna göra nya videor, men nu kör vi. Efter ett år av tystnad från FTC där alla och deras faster skitit fullkomligt i COPPA känner jag att jag inte orkar vara den där enda idioten som faktiskt gör som de säger. Vi är tillbaka med hästspel på YouTube igen. För gott, hoppas vi.
 
 
 
   Kände också att jag behövde vara lite rebellisk efter en pissig jobbvecka. Precis allt som kan gå snett har gått snett och jag är mentalt dränerad efter knappt två veckor på min nya tjänst. Orkar inte med livet just nu. Behöver semester.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.