Chrome Pointer

En sak att ta tag i...

   ...då jag kommer igång ordentligt med YouTube igen, är att göra en tutorial för hur man hittar Brissie.
   Eftersom jag gett upp tanken på att börja med videor igen har jag redan samlat på mig Token och Brissie med Esme. Det kommer alltså dröja innan jag gör en tutorial för resten av Token + Brissie, eftersom jag måste levla upp ett annat konto för att kunna spela igenom samlingarna.
 
   Hur går det för er? Har ni hittat Brissie än?
 
 


Quinn Catforce

Jodå, både Token och Brissie hittade. Åsnorna är dock på hälft... :P

Daniela Silvergarden

Jag har hittat alla åsnor, Token och Brissie :D ska lägga ut Tokens och Brissies resor på Instagram och på så sätt blåsa liv i min Instagram igen, tog en paus då en jobbig sak hände i somras och jag tappade all lust att vara på sociala medier..

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.