Chrome Pointer

Bobcats banhoppning

   Idag är en speciell dag för min del, för mina allra första uppdrag släpptes idag i Star Stable! Jag spenderade ett par timmar om dagen hela våren med att försöka reda ut script och uppdrag och textark och allt vad det nu är. Nu då jag gjort det väldigt mycket mer får jag inte lika extrem huvudvärk varje gång någon nämner ordet "script" men fy farao vad jag var trött och förvirrad under våren. Det var lite som att lära sig grekiska genom att få en bok på grekiska och sen någon som sitter bredvid och översätter mening för mening, men då man sen ska tillbaka till en tidigare del är man fortfarande i desperat behov av sin översättare för man känner bara igen ett ord i en hel mening. Exakt så var det. Sagt ska det ändå vara att jag fick som mentor den mest tålmodiga människa man kan tänka sig som kan hela spelmotorn både utantill och baklänges och jag fick fantastiskt stöd och hjälp.
 
   GM Gwendolyn var till stor hjälp och såg till att vi fick nya, snygga bommar till tävlingarna!
 
   Jag har alltid saknat något med Bobcats. De är en tävlingsinriktad klubb, men de tränar aldrig på något. Så i samband med att jag behövde lära mig de mest basic grejerna man kan tänka sig var det perfekt att satsa på uppdrag till helt nya spelare! Väldigt enkla grejer, men det ser snyggt ut och visar lite vad som komma skall senare i spelet - och det introducerar också äntligen väldigt enkla hoppbanor, vilket jag anser att spelet har saknar genom åren. Uppdragen i sig är självklart inget groundbreaking, men de bidrar till världen och till min kunskapsbank. Dessutom är jag jätteglad över att ge helt nya spelare chansen att få hoppa lite!
   Om ni spelar uppdragen hoppas jag att ni också testar Lorettas, Tans och Sophies race, eftersom jag fick möjligheten att göra dem lite snyggare under vintern! Exakt samma race, men de ser mycket trevligare ut med uppdaterade hinder och flaggor.
 
   Stacy är självklart döpt efter världens bästa Stacy Place! The one helpful one of all the Bobcats, som jag hela tiden upprepade under produktionen.
 
 


Anonym

Uppskattade uppdragen och de nya banorna otroligt mycket, de känns mer realistiska än många andra lopp i spelet gör och det märks att det är någon med hästvana som gjort dem. Gillar också hur du fick Bobcats att kännas mer som den tävlingsinriktade klubb de sägs vara. Stor cred och tack till dig för detta, hoppas på fler 'realistiska' banor och tävlingar i framtiden! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.