Chrome Pointer

Allt går i ett

   Dagarna har flutit ihop totalt för mig på sistone. Det är knappt någonsin en lugn stund, det händer så sjukt mycket på jobbet och även de dagar då jag är ledig har det hänt grejer på sistone, så det känns som att jag aldrig har tid till att liksom dra några djupa andetag och bara vara. Lite kanske beror på att jag börjat gå och lägga mig vid nio på kvällarna, men är man tant (och trött) så är man. Visst ligger jag och läser ett tag, men de tidiga kvällarna är också viktiga för att få lite närkontakt med valpen som gärna ligger på min mage då vi går och lägger oss.
 
   Mitt stora projekt för stunden är att rensa mitt Instagramkonto på så många följare som möjligt. Kontot var nära 70 000 följare, men med knappt 3% interaktion på mina poster kände jag typ "varför ska jag ha följare som inte ens SER mina poster?". Liksom, jag hade 68 000 följare, men då jag tittade på inläggens statistik hade knappt 4000 unika användare sett ett inlägg, varav knappt 1000 av dem hade lämnat en like. Vad är då poängen med Instagram, om de som valt att följa kontot inte ser inläggen? Instagram går nämligen efter algoritmer, så med så låg interaktion får man ännu sämre räckvidd och posterna visas för allt färre användare eftersom Instagram dömer dem som icke-intressanta. Så, jag gav mig in på evighetsarbetet att börja rensa kontot på följare. Tänker att om någon som genuint gillar innehållet råkar hamna i rensningen hittar de väl tillbaka förr eller senare, om de nu vill hänga kvar. Jag har tagit bort ungefär 7000 följare redan nu, och på de två inlägg jag postat sedan jag började rensningen har räckvidden redan ökat. Jag har börjat undra lite hur långlivat Instagram kommer vara (och jag är så sjukt nyfiken på besluten som sker bakom plattformen - liksom hur mycket tjänar Instagram på att skita i vad dess användare tycker och dumpa in en SHOPPINGFLIK i appen?), men jag trivs på plattformen så länge som folk bara håller sig på mattan. Jag är evinnerligt trött på folk som söker upp andra bara för att vara taskiga.
   Får se hur mycket jag rensar ut, men jag har kallt räknat med att rensa bort kanske 40k till? Vi får se när det börjar jämna ut sig. Lite skönt är det allt bli av med alla tusentals spökkonton som bara ligger och skräpar, och bidrar till att färre användare kan se mitt innehåll.
 
   Snart kommer jag igång med YouTube lite mer igen också, det ska bli himla kul. Jag har förinspelat massor av videor på min globala kanal MONOKERUS eftersom jag betar av två små gameplayserier (utan voice over) men just nu längtar jag mest efter att sätta igång med SSO igen. Det är alltid svårt att hitta bra luckor för att sätta igång tycker jag, eftersom det händer saker i spelet varje vecka. Egentligen skulle jag kunna vänta i ett år eller två för att visa spelet "från sin bästa sida", men då är jag tillbaka med samma problem att saker kommer ändras hela tiden, haha. Nu har jag valt att starta i februari, vilket passar himla bra mest för att jag då hunnit lämna in ett par projekt som stressar mig lite, haha. Mitt jobb är redigt svårt, men samtidigt är det kul då man ser projekten framför sig. Just nu är det så mycket nytt jag måste reda ut och det är uttröttande att leta runt efter rätt människor som råkar känna till just det lilla snöre jag börjat nysta i. Jag tror det kommer bli bra dock, har fått så extremt mycket bra hjälp och guidning på sistone. Dessutom är det som stressigast just nu eftersom vi håller på att flytta deadlines för ett nytt workflow, vilket innebar att jag plötsligt tappade en hel veckas jobb på de två projekt som jag håller på med just nu.
 
   Det var updaten för den här gången; någon gång kanske livet stannar upp lite så man hinner sitta och skriva lite oftare.
 
   Esme & nordsvensken Blaze


Bianca Songcastle

Hej! Vilken server är du på jag bara undrar❤️

Elvira

@Bianca Songcastle
Hon är på Hazy Shore om jag inte säger helt fel.

Men så trevlig måndagsunderhållning, att börja dagen blir så mycket bättre då man får läsa ett av dina inlägg!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.