Chrome Pointer

SEMESTER!

   Känner mig så rofylld idag, på min första semesterdag av årets sista långa semester (men jag kanske tar någon vecka i höst, vi får se). Har spelat SSO, spelat in några videor, tittat på Marvels nya serie What If...? (ursäkta men PEGGY FRICKING CARTER!!!! Just sayin'), varit ute på långpromenad med hunden och lagat nio matlådor som nu går in i frysen så jag har mat att äta då jag kommer hem från sommarjobbet nästa fredag. Tänkte att det skulle bli en stream nu, innan jag blir för trött, och sen ska jag ligga på soffan och spel New Pokémon Snap, eller kanske Pokémon Shield.
 
   Idag släpptes två uppdateringar i SSO som det känns som att jag längtat efter i hundra år - magiska hästar i form av drakar och ett uppdaterat ridhus. Har följt produktionen av båda två så nära jag kunnat och är jätteimponerad. Tror att vi började prata om drakhästar redan förra året (ibland kommer ju idéerna fram tidigt) och det har varit superkul att se dem ta form.
   Jag har spelat lite mer SSO än vanligt de senaste dagarna, vilket varit kul. Har fortfarande lite uppdrag kvar, men nu då jag hunnit med all matlagning idag kommer jag ha massor med tid innan jag lämnar stan på söndag!
 
  Esme & Ducky






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.