Chrome Pointer

Nu börjar hösten - typ.

   Under den här veckan började mina kollegor komma tillbaka från semester typ samtidigt som jag börjar göra handovers för att själv gå på en veckas semester. I och med hösten börjar bostadsmarknaden komma igång igen vilket också betyder att det är dags för mig att börja jaga rätt på ett nytt hem. Står redo med lånelöfte från banken som är större än jag vågat hoppas innan tack vare åratal av strikt sparande plus en väldigt välkommen löneförhöjning mitt i sommaren, ska på höstens första lägenhetsvisning idag, hoppas att mäklaren jag redan skrivit kontrakt med återkopplar snart så vi kan lägga upp en plan för lägenhetsförsäljning... Jag känner mig både superstressad och extremt taggad. Längtar något enormt efter ett större boende där jag inte snubblar över kontorsstolen bara jag ska ta mig från kök till vardagsrum, där jag äntligen får plats med allt jag vill i köket och slipper få berg av disk för att man kan skjuta in tallrikarna i en diskmaskin och där jag kan stänga bort datorn då jag är klar med arbetsdagen och därmed få ett lite hälsosammare liv då jag inte har lika lätt att hoppa tillbaka in i jobb flera timmar efter att arbetsdagen är över.
   Först och främst går jag på semester på onsdag och har nästan två veckor ledigt, och nästa söndag åker jag och valpis iväg på sommarens andra (och sista) ridlägerjobb. Blev mindre jobb än vanligt i år, men jag jobbar ju ihjäl mig även på hemmaplan så i år kändes det överflödigt att ta ledigt för att jobba ännu mer. Det ska bli jättekul och jag hoppas på att få rida lite också. Hade turen att få rida minst en häst om dagen då jag var där sist och sen dess har det nog bara varit en enda ridtur på hemmaplan, och nu längtar jag efter att få lite mer ridning i kroppen.
 
   Jag har haft en rätt långsam sommar. Egentligen känner jag att jag borde ha gjort så mycket mer, men hettan har varit outhärdlig (ännu en orsak till att jag har så bråttom att flytta - den här lägenheten är olidligt varm tack vare fönsterläget) och jag har varit rätt deppig och nere utan motivation till mycket alls. Eftersom jag har några lediga dagar innan jag reser bort igen så tänkte jag försöka komma ikapp med projekt jag planerat för här hemma men som inte blivit av än. Ett av projekten är att bara... börja spela SSO igen. Liksom SPELA. Har fortfarande ca 10 uppdragskedjor jag bara skjutit upp att spela för att jag inte haft lust riktigt. Nu är det dags! Mitt mål är att spela klart alla eller påbörja de grejer som kräver lite mer jobb som t ex collections eller rykte innan jag åker på semester. Kommer bli bra.
 
   Den här bilden må vara gammal, men jag har faktiskt story quests att spela - jag har inte räddat Fripp än!






Daniela Silvergarden

Lycka till med allt <3

Gabrielle

Önskar dig all lycka till med lägenhetsletandet! Det är en riktig djungel, men du lär känna i hela kroppen när du hittar rätt.
Bra plan med SSO, vill själv börja ta tag i att få tid till att spela mer, hoppas bara den tiden kommer snart!
Ha det fint

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.