Chrome Pointer

Mitt planerade videoschema

   Jo, jag planerar att komma tillbaka med videor på fasta dagar - som ett försök, åtminstone! De videor jag nu kommer börja med är mycket mer tidskrävande än det jag gjorde förr (se skillnaden på att bygga ett hus i The Sims vs ett avsnitt av SSO Playthrough - ett husbygge kan ta många, många timmar medan SSO Ride through spelades in på någon halvtimme och var redo att släppas dagen efter), men jag kommer göra ett försök.
 
   På min svenska kanal Esme Silverforce kommer det se ut ungefär såhär:
   Måndagar: En video från The Sims
   Obestämd dag: Livestream från olika spel
 
   På min engelska kanal MONOKERUS kommer det se ut så här ett tag framöver:
   Torsdagar: Ett pussel från Glass Masquerade 2 (kommer rulla ända tills alla pussel är uppladdade)
   Söndagar: Ett kort klipp från Harry Potter & Halvblodsprinsen (så länge jag har något att ladda upp)
 
   Jag hoppas kunna komplettera det materialet med speedbuilds från The Sims, som ibland skulle kunna dubbelpostas på båda kanalerna. Det kan alltså hända att det material jag planerat för min svenska kanal på måndagar kan släppas på min engelska kanal senare. Det här är dock inte satt i sten och vissa veckor kanske jag inte hinner med att spela in någon The Sims-video, men jag hoppas åtminstone kunna hålla upp en livestream i veckan. Anledningen till att det är lättare med materialet på min engelska kanal är för att jag har några videor i min backlog från då jag valde att stänga ner kanalen förra hösten då jag var orolig över COPPA, och därmed kräver det väldigt lite tid från mig att bara skicka ut videor som redan finns.
 
   Jag är väldigt ringrostig med videor, men förhoppningsvis ska det här bli bra! Jag har även uppdaterat ett par saker kring mina kanalmedlemskap - men mer om det i morgon!
 
   Esme & Beyoncé


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.