Chrome Pointer

30 day Disney Challenge #9

   Dag 9: A song that makes you happy
 
   Vi går in på väldigt nya marker nu, med en Disneyfilm jag inte ens har sett (!), men som jag kommer kasta mig över sekunden Disney+ släpps. Inte nog med att denna låt bjuder på Disneyprinsessan Lin-Manuel Miranda (han är the cinnamon roll of cinnamon rolls och dessutom skrev han ju How Far I'll Go och alla andra låtar från Moana/Vaiana, för att inte tala om min favoritmusikal of all time, Hamilton), men vi får också en livslektion som alltid med Mary Poppins - och vid det här laget vet ni väl hur mycket jag älskar originalet från 1964.
   Jag hade aldrig hört den svenska versionen förr men den hamnar här med nu! Hittade tyvärr ingen videoversion av den.
 
 
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.