Chrome Pointer

30 day Disney Challenge #11

   Dag 11: A Heroine Song
 
   Ja, igår nämnde jag allas vår Disneyprinsessa Lin-Manuel Miranda som ärade oss med att skriva låtarna till filmen Moana/Vaiana (den mannen är en skatt till mänskligheten med den musik han ger oss), och det här är en låt jag önskar skulle få lite mer uppmärksamhet. Det är lite av en repris på How Far I'll Go, men den är så mycket mäktigare för Moanas resa.
   And the call isn't out there at all, it's inside me - rysningar rakt igenom, varje gång! Hade aldrig hört den svneska versionen innan jag satte mig för att skriva det här inlägget, men den engelska slår den med hästlängder imo.
 
 
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.