Chrome Pointer

Saker går inte alltid som tänkt

   Jag hade hoppats hinna med så mycket mer under min semestervecka, men nepp. Valpis har varit extremt dålig i magen och det enda som hindrat mig från att åka till veterinären är allmäntillståndet, som varit oerhört bra. Nu börjar magkänlan säga att något är fel trots att valpen är pigg pch glad och äter som en varg, så tidigt i morgon börjar jag ringa till alla kliniker i närheten för att se om någon har en avbokad tid vi kan komma på, annars åker vi till akuten och parkerar oss där under dagen. Magkänslan brukar ha rätt och efter över en vecka med skonkost ska inte en valpmage fortsatt vara så dålig som den är. Hade egentligen velat åka redan igår men det är för högt tryck på alla kliniker i området...
 
   Min stress och ångest innebär att jag ligger efter med alla projekt jag har i luften och jag har varken videor eller blogginlägg på g. Just nu ligger allt fokus på att valpen ska må bättre och sen kan jag börja fokusera på annat igen. Jobbet går då självklart först innan jag kan börja tänka på sociala medier!
 
   Om det är tyst här ett tag till vet ni åtminstone varför - jag måste få rätsida på stressmomenten i livet innan jag kan sätta mig och skriva eller spela in videor med gott samvete :)
 
   Bild från ABZÛ


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.