Chrome Pointer

Min nya familjemedlem

   Jag har nämnt mitt stora, ångestladdade livsprojekt några gånger under det här året, och nu är det över. Ångesten som funnits krymper ihop till ett minimum laddat med lite katastrofscenarion, men det är väl normalt då man blir förälder - även om det är till en liten fyrbent.
   Efter nära ett år av sökande, några avslag och sedan åtta veckor av lång längtan har min lilla gått igenom veterinärbesiktning och nu är det dags för henne att flytta hemifrån. I morgon hämtas min nya bästis! ♥
 
 
 
 


Stella Autumnhoof

😮

Stella Autumnhoof

Vad är det för djur?🤔

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.