Chrome Pointer

Nya djur

   Kvalitétstid med åsna
 
   En väldigt trevlig grej med Starshine Ranch är de djur som finns runt ranchen! Medan vi känner igen korna, som fått lite längre horn, och fåren, så har vi nu helt nya hönor och även åsnor. Hönor är ju något som många spelare är lite traumatiserade av efter att ha hjälpt familjen Sunfield att jaga fjäderfän i åratal, men om de är så här fina är det inte lika illa att jaga efter dem. Kul att de äntligen fick en egen tupp också!
 
   Hej hönorna!
 
   Min kollega Game Master Lucia självisolerar just nu i sitt familjehem ute i schlätta (det där var för dig, Neo), och hennes familj har en massa höns som är döpta efter kungahusen i Europa. Hon ville ha hjälp med något för några veckor sedan och jag sa "bara om du lovar att skicka filmer på hönsen" så mycket riktigt fick jag en film skickad till mig några timmar senare där jag introducerades för hönorna (där vi bland annat har Estelle, Mette-Marit och Sofia) och de ståtliga tupparna Chris O'Neill, Birger Jarl och Gustaf Vasa x)


Arabella Mightymoon

Jag typ dog av en söt chock när jag såg åsnorna jag menar hur söta
Och jag trodde inte att de skulle kunde hända efter att h haft en gullig liten shettis bus som foder ponny

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.