Chrome Pointer

Då var långhelgen över

   Idag blev dagen inte riktigt som planerat. Jag gick ut på promenad i morse och gick då och finurlade på mallar till Instagram Stories. Jag har på sistone sett massor med "30 day music challenges" runt på Instagram så jag Googlade runt lite för att hitta en jag ville göra - men jag fastnade inte för någon, så som vilken sane person som helst så spenderade jag min morgon med att göra en egen challenge. Medan jag var ute och promenerade kände jag att det inte bara räckte med musik-musik, utan det behövs mer Eurovision i mitt liv just nu, så jag gjorde en sån också. Om ni också vill joina så ligger båda mallarna på min Instagram @GamingByEsme, länkade i min profil under highlighten "Templates". Eftersom jag ändå var igång har jag uppdaterat alla templates jag hade sedan innan till ett nytt format för att passa fler telefoner bättre, och jag har även gjort ytterligare tre templates idag. Tänkte släppa dem under den kommande veckan för att inte spamma sönder mina stories mer än vad jag redan gjort det senaste dygnet. Om ni har förslag på templates som jag inte redan gjort, hojta gärna till - tycker de är sjukt roliga att göra.
   Om ni väljer att göra musikutmaningarna, tagga mig jättegärna! Har varit sjukt kul att lyssna på den musik som de som redan använt mallarna har taggat in.
 
   Annars har det varit städning och matlagning för min del, och lite Pokémonspelande. Mamma kom förbi med lite IKEA-inköp också, som vi ska sätta ihop i morgon. Nytt sängbord istället för det svinfula sängbordet jag haft de senaste femton åren samt "väggar" och ett par bänkar till min balkong så jag får lite insynsskydd. Ska bli jättekul att få ordning på allt det! Längtar efter att kunna använda min balkong utan att bli totalt megabländad av solen + känna att hela grannskapet kan se mig då jag sitter där, haha.
 
   Nu är jag faktiskt riktigt taggad för ny jobbvecka! Min utbildning på jobbet slutade på en riktig höjdpunkt förra veckan och jag har försökt fortsätta tjuvträna både igår och idag men alla filer jag behöver är låsta av en kollega som också ville ta igen lite över helgen så jag får väl köra först i morgon ändå x)
 
   Bild från Horse Life 2


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.