Chrome Pointer

Något som kanske finns, kanske inte

   Nu ni, den här har vi inte sett på länge, eller hur? Dagens inlägg handlar nämligen litegrann om den myten, legenden, den lilla röda räven som varit en snackis på sistone, så...
 
 
   Wooo, man blir nästan lite pirrig över en SPOILERVARNING, eh? Throwback till den gamla goda tiden!
 
   Jag behöver nog en supersnabb introduktion innan vi sätter igång alls - Easter Egget med räven var så hemligt att bara EN person på hela SSOHQ visste om exakt vad det innebar. Jag hade fått en ledtråd men visste inte var jag skulle leta eller när Easter Egget ens skulle komma till spelet, men då en person väl hittade den första platsen var det bara att rulla på därifrån...
 
   Under en av dagarna då man letar efter den lilla röda räven får man testa en tävling som räven säger följande om:
   "Jag ville göra nåt riktigt speciellt åt dig! Nästan en ny sorts tävling. Vem vet, den kanske inte är ny längre när du hittar det här."
   Sen kastas man rakt in i en WORKING EQUITATION-TÄVLING. Det var tur att jag spelade igenom den här delen hemma och inte på jobbet, för jag skrek nästan, haha. Jag vet inte om jag sagt något om det, men på sommartid rider jag WE kombinerat med något som mest liknar westernridningens trail på superenkel hobbynivå. Det är en gren jag är väldigt intresserad av och jag har faktiskt varit väldigt högljudd om hur bra den skulle funka i SSO.
 
   Esmes knabbie Richie tar med sig en liten räv på äventyr
 
   Jag känner att WE är en sån grym gren för ett spel som det här? Det blir liksom som en roligare version av trailridningen från Sommarryttaren! Jag önskar mig verkligen en utveckling av WE i spelet - det känns som att det skulle kunna funka så bra för att fylla ut från alla eviga hopptävlingar!


Arabella Ironside

Åhh vad kul! Jag håller helt med dig, WE känns ändå givet för SSO där mycket fokus ligger på just kemi mellan ryttare och häst. Du får låta lite extra på jobbet och se till att vi får in lite WE tävlingar ;-)

Arabella Mightymoon

Älskar WE och har ridit det lite själv och tycker det är något som är sjukt kul och skulle verkligen älska om det kommer till sso då jag börjar bli lite uttråkad på bara terräng hopp och distans tävlingar

Anonym

Hej Esme:)
Tycker att du är jättebra!
Kommer du att starta en youtube kanal någon gång igen? Isåfall om du ska det så kommer jag att titta på alla dina videos:)
Kommer inte ihåg varför du slutade med youtube.
Lycka till med allting:)
Bästa Esme!
Mvh Julia Pinevalley i sso

Julia Pinevalley

Den som skrev innan va jag haha:)

Cassi

Hej:)
Jag kollade igenom hela området där man skulle hitta räven första gången. Har det där uppdraget försvunnit ur spelet eller är det jag som har letat fel?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.