Chrome Pointer

På uppgång igen

   Efter en längre paus från alla sociala medier börjar jag landa i livet igen och börjar fasa in på nytt. Något måste jag ändå ha att göra då jag inte jobbar, och jag tycker ju om att pyssla med mina olika mediakanaler!
 
   Häromdagen tog jag mig ett långt pass genom SSO med Soul Riding, Farahs verkstad + en massa hästköp. Jag trodde jag köpte fem hästar, visade sig att det var nio då jag radade upp dem i hemstallet... oops.
   De ska alla presenteras, men de kanske största ändringarna är att jag sålde tre gamla hästar för att göra plats för de nya.
   De två mest uppenbara förändringarna är att jag "uppdaterat" mina engelska fullblod Sherlock och Mycroft till nya hästar i samma färg. Det kändes ändå lite trist att uppdatera Sherlock, eftersom hans gamla färg faktiskt var baserad på ett fullblod jag red lite för en massa år sedan (jag hade ingen väldigt nära relation till hästen, men eftersom mörkbruna hästar var så ovanliga i spelet på den tiden tog jag fram referensbilder på honom som artisten valde att använda), men jag trivs ändå med ändringen. Med Mycroft var det också liiite trist för jag hade verkligen tänkt mig honom som en helt svart häst, men de nya hästarna är så himla fina så egentligen är det ingen större förlust. Enda ändringen från bilden nedan är att jag bytt manstil på Sherlock för att han återigen skulle få kort man på båda sidorna av halsen.
 
   Sherlock före och Sherlock efter
 
   Mycroft före och Mycroft efter
 
   Nästa stora förändring är att jag valde att sälja min oldenburgare Sharada och byta henne mot det grå fullblodet. Sharada har jag alltid sett som stallets eviga unghäst och då passade det ännu bättre med en ung galoppör som inte hunnit blekna alls än. Tänker att det skulle kunna vara en treåring som långsamt börjat omskolas som ridhäst efter att ha lämnat galoppbanan (btw tycker jag att galoppörer rids in på tok för tidigt. De hade väl inte sprungit långsammare om de fått växa klart och fått sätta muskler senare känner jag...).
 
   Oldenburgaren Sharada är nu fullblodet Sharada
 
   Utöver det är det förstås en herrans massa fler hästar, men det var bra att få det här ut vägen! Älskar att jag nu har så många fina hästar från Generation 3 att välja på att ha framme inne i hemstallet...


Sanna

Finaste! Du är så sjukt kreativ så det går inte!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.