Chrome Pointer

Ödesridningen rullar på

   Känns som att jag ligger hopplöst långt efter med Ödesridningen, vilket blivit en konsekvens av att jag mådde väldigt dåligt under en period och helt upphörde med att spela spel. Nu har jag en liten ritual varje dag där jag loggar in för att spela Ödesridningen och sen direkt tar itu med Farahs senaste beställningar för att sen galoppera ett varv runt Jorvik och plocka på mig nya ingredienser till Farah.
   Älskar att ha något att göra i spelet även fast det förstås känns som att Runspringaren är en miljon år bort, men det kommer bli värt mödan! Längtar efter den dagen då man har ännu fler aktiviteter att göra runt om Jorvik, så man har en anledning till att hänga mer i olika områden.
 
   Esme & Ash under druidträningen


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.