Chrome Pointer

Uppdaterat!

   Bloggen har fått en uppdaterad header och jag har uppdaterat sidan med alla Esmes hästar. Ni hittar den genom att klicka på knappen "Mina hästar" i menyn till vänster. (Jag ser btw att många av er läser bloggen på mobil - rekommenderar att läsa via dator istället. Mobilanpassning på Blogg.se funkar urkasst och jag har valt att hålla min design anpassad till ett datorformat.) Jag försökte lägga in placeholders för alla hästar jag inte har lagt in bild på än (i en perfekt värld ska alla hästar ha en separat presentationssida också, som man kommer till om man klickar på deras foto), men då jag började räkna dem efter en stund märkte jag att något var off så det är nog lite för få hästar i listan egentligen. Det fixas väl till allt eftersom, tänker jag!
 
   På tiden då jag bloggade mer ofta (just nu ligger vi typ stadigt på minst två inlägg per dag igen iofs men ändå) var det många som frågade om uppdateringar av hästsidan så fort som jag köpt en ny häst, så tänkte att det kanske skulle uppskattas åtminstone av någon att man nu kan få en lite bättre överblick över hur många hästar jag har!
 
  Esme & Jirachi - det här är en rätt gammal bild och jag brukar numera undvika att fota bilder i Mistfall. Tycker ljussättningen där inne är så svår att arbeta med!


Vilda Hawkheart

Jaa, saknat uppdatering av häst-sidan. Roligt att läsa både om nya och lite äldre hästar :) Glöm inte byta bild på de hästar du har bytt ut heller, som Savoy <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.