Chrome Pointer

Beslutet blev...

   ...att min bruna Andalusier får behålla arbetsnamnet Elessar. Det känns passande för den här hästen som kan se rätt vild ut med utsläppt, lång man medan den blir riktigt ståtlig med flätad man eller knoppar och är rätt ädel av sig. Se på Aragorn som är en kung men som i åratal knatar runt i Midgårds skogar och dödar orcher utan knussel. Perfekt!
 
   Esme & Elessar
 
   Kan vi passa på att klaga lite över manstilar? Pallar inte slösa SC på att byta fram och tillbaka, hade räckt att man köper knoppar på en häst och sen kan man byta till knoppar gratis på den hästen forevermore. Det är verkligen en drömfunktion för mig. Önskar verkligen att en funktion för det eller något liknande skulle kunna utvecklas en dag!


Bianca

Gillar du mest dressyr eller gillar du mer hoppning? (IRL)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.