Chrome Pointer

Sportlovsvecka!

   Eftersom jag är en gammal fossil med jobb och allt är jag förstås inte ledig den här veckan, men tack och lov är många andra det och det innebär att kollektivtrafiken fungerar bättre än vanligt den här veckan x)
   Taggar redan till onsdagsuppdatering, spännande saker händer som ni redan vet om ni läst förra veckans nyhetsartikel. Ska bli sjukt kul!
 
   Esme & Mosaic


Cassi Dawncloud

Vad kommer att hända med Penelope Kinglee? Kommer du fortfarande spela, eller bara strunta i det kontot?

Tacksam för svar, undrar verkligen ^^

Svar: Jag kommer inte röra kontot som det ser ut nu. Jag har inga särskilda känslor för kontot, utan det har alltid bara varit ett sätt för mig att kunna spela spelet på nytt.
Esmeralda Silverforce

Cassi Dawncloud

Oki, ville veta för att du har spenderat relativt mycket pengar på det kontot. Men nu vet jag :)

Svar: Eftersom jag haft en inkomst från Youtube har jag inte gått back på att ha ett till konto, så det är ingen panik!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.