Chrome Pointer

Vinter på Jorvik

   Jag sa att jag ville skriva och försvann sedan, haha, men jag har haft semester hela veckan och det har varit SÅ SKÖNT. Vill vara ledig mycket längre, den här veckan behövdes för själen och jag längtar till juldagarna då allt kommer vara lugnt och man är ledig lite här och var.
 
   Jag har haft extremt roligt med vinteraktiviteterna på Jorvik och har spelat mer SSO den här veckan än på många månader. Jag älskar att glida runt och göra random saker, och att ha en anledning att spela där jag blir lite överraskad varje dag. Att Jorviks vattendrag frusit över är något som bidrog till vinterstämningen; jag har pratat om det i åratal, åtminstone på tiden då vi hade snö på Jorvik. Don't get me wrong, jag tror de flesta av er vet att jag avskydde snön, men jag tyckte att isflak skulle höja upplevelsen.
   Nu är det ju extremt många nya grejer som händer i spelet och det är kul att så mycket som varit i produktion i vad som för min del känns som evigheter faller på plats. Älskar alla nya djur och hoppas och önskar att vi en dag får se dem även då det inte är vinterevent i spelet!
 
   Esme och hennes nya polare


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.