Chrome Pointer

Vilken är er absoluta favoritras i SSO?

  Ja, vad skulle det vara? Jag tycker det är jättesvårt att ranka hästarna. Jag älskar Irish Coben för att en av dem är baserade på "min" häst, jag älskar Quartern för att den är så representativ för westernhästar, jag älskar det Jorvikiska varmblodet för dess klassiska charm, jag älskar Chincoteaguen för dess grumpna personlighet, jag älskar Curlyn för att den är så gullig...
 
   Min Curly Hermione
 
   Att välja bara en häst känns omöjligt! Jag älskar bredden av hästar och möjligheten att kunna välja typ av häst efter humör.
   Om ni fick välja - finns det en hästras som verkligen sticker ut och är er absoluta favorit?


Arabella Mightymoon

Det är riktigt svårt då alla hästar är riktigt fina och väl gjorda
Min startis kommer alltid komma först men sen har vi ju den brun skäckinga curlyn som liknar min ponny i verkligheten
Och även den svarta welsh ponnyn som liknar en ponny jag var fodervärd på tidigare

Och så knabbstruppern för jag är lite svag för tigrerade hästar och skäckar

Alla hästar är sjukt fina men dessa sticker ut ur mängden

Cadence Windgirl

Förut älskade jag Trakehnarna men efter att dem började pilla på dem så tycker jag verkligen inte alls om dem.

Men tycker väldigt mycket om connemarorna i spelet hoppas verkligen dem låter dem vara och inte ändrar på dem

Fanni Yellowfield

Men åh! Jag kan inte välja endast en ras. Alla gen 3 hästar är helt fantastiska. Lusitanon och Chincon har alltid varit högt uppe på listan. Sen är jag väldigt förtjust i den nya Marwarin. Quartern och Akhal-Tekén är nog de hästar jag tycker är mest realistiska och rastypiska. Knabstrupern och Andalusiern har ett fint rörelsemönster så de är väldigt trevliga att rida.

Jag är jättetråkig, har bara positiva saker att säga, det går inte att välja en!!

MEN, den ras jag rider mest på just nu är Engelska Fullblodet (gen 3) - så får jag bara välja en så är det nog den.

Piper Archyard

Åhh jag är så kinkig på hästar, haha! Jag har "bara" 9 hästraser av alla 40-ish i stallet, och är inte ett dugg sugen på att köpa fler av de redan existerande raserna.

Mina Alll Time Favourites är Lusitanon och Connemarorna, de kommer nog alltid vara No.1, men jag föll verkligen pladask för AQ-hästen *-*

Siri Birchsong

Min absoluta favorit är nordsvensken. Jag tycker den är fantastiskt välgjord och dessutom är min favorithäst IRL en nordsvensk. Fjordingen är också en favorit, och så gillar jag faktiskt att rida runt på Fawncy - vet inte om man ska räkna den som en andalusier eller som en egen ras. Gillar även Irish Cob jättemycket, den hade nog haft en delad förstaplats med nordsvensken om det inte varit för animationerna när den står still som inte riktigt faller mig i smaken.

Hedvig Goldriver

Fjording! 🤩🐴 Älskar att de ser så glada ut! 🐴

Melinda Diamondleaf

Welshponnyn har alltid ich kommer nog för alltid vara min nummer 1! Sen älskar jag det engelska fullblodet gen 2, hannoveranare, fjording, jorvikiskt varmblod, trakhener, andalusier och knabbstrupper

Har svårt för dom mer "speciella" raserna som curly och , quarter, marawi osv

Tur att det finns något för alla smaker 😊

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.