Chrome Pointer

Nu då jag är hemma...

   ...kan jag ta del av Red String Trail Ride! Ååååh vad jag längtat! Det här är nog mitt absoluta favoritevent i hela Star Stable. Genomtänkt och genomsyrat av äventyr och hästar!
 
   Esme & Jolly på ritt sist eventet var igång på Jorvik
 
   Den här sommaren har varit lite speciell på grund av pandemitider, och det är varför flera event som tidigare varit på Jorvik återkommit med små eller inga förändringar. Över 130 pers behövde plötsligt ställa om till att jobba hemma på obestämd tid och för många (mig inkluderat) har det tagit hårt på psyket att helt ställa om sitt liv. Semester blev viktigare än någonsin och därmed har spelets uppdateringar prioriterats därefter. I och med att jag älskar det här eventet så mycket hoppas jag att det får återvända på nytt i framtiden med mer polering, mer saker som händer - eller varför inte placera ut nya ritter med andra ändamål på andra ställen på Jorvik? Ljusritten t ex hade varit en succé, det tror jag är något ni önskar lika mycket som jag, haha. Sen har vi ju ställen som Mistfall och Gröndal, och varför inte något ställe i Epona någon gång?
 
   Så fort som tiden ges ska jag ut på Red String Trail Ride - kan knappt vänta på att få uppleva den igen!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.