Chrome Pointer

Iväg!

   Nu åker jag på sommarens sista semester! Ska bli skönt att glömma vardagen lite genom att dyka ner i stallarbete, och förhoppningsvis få rida någon gång.
   Jag finns på Instagram @GamingByEsme (där jag kanske uppdaterar lite mindre än vanligt), annars är jag hemma igen senast på fredag! Känns lite wild för någon med kontrollbehov på autismnivå att åka bort utan att veta när jag egentligen kommer hem haha, men jag satsar på den bil som lämnar gården sist!
 
   Det kommer faktiskt inlägg här dagligen medan jag är borta - lite har man förberett, ser ni!
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.