Chrome Pointer

Det blev... en succé, inte sant?

   Knappt så man tror på det själv, men att se alla reaktioner på förra veckans onsdagsuppdatering är... jag vet inte ens hur jag ska beskriva det. Jag har dokumenterat, spelat, byggt, grävt, skrivit, jagat, klippt och klistrat och tekniskt sett varit en typ av Hawaii Jones på jakt efter en försvunnen skatt under processen som var att producera en tävling i ett spel. Att se hur uppskattad tävlingen är är helt surrealistiskt, men på ett sätt hade det kanske också varit lite tragiskt som jag recenserat hästspel i närmare tio år och inte kunnat plocka fram vad som gör en tävling bra?
  Jag är glad över att det gick så bra som det gjorde och att upplevelsen har uppskattats. Nu får framtiden utvisa vad som händer härnäst.
 
   Posering och hinderbyggnad är gjord av mig för Star Stables räkning. Alla assets och allt arbete på bilden tillhör Star Stable Entertainment.


brania riverlund

Varför slutade du på din svenska kanal?

Svar: Som jag förklarat så många gånger på alla mina sociala medier, även i ett antal blogginlägg, var det på grund av lagen COPPA.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.