Chrome Pointer

Vilken stressvecka

   Usch, korta veckor är jobbiga att komma in i! Trots tidiga mornar och sena kvällar känns det som att jag ligger efter något extremt, förstår inte var tiden tar vägen?
   Jag har fått påbörja min internutbildning nu igen och har en halvtimme schemalagd tid per dag för det, men bara diskussionerna under tiden drar ut det till det dubbla och sen måste jag förstås använda kunskaperna jag nyss lärt mig, haha. Är så himla mosig i huvudet av all ny information, men det är också väldigt roligt och väldigt logiskt då jag väl fattar vad det är jag lär mig. Det var länge sen jag gick i skolan och det märks trots att det här är rätt informellt.
 
   Jag har nu inte spelat Ödesridningen på nästan en vecka - musten gick ur mig lite och jag orkade inte helt plöstligt. Är så trött efter jobbet så det blir väldigt lite spel för mig. Hoppas det blir ändring på det i helgen! Idag fick jag skjuts av mamma för att kunna ta mig till Rusta och fylla på mitt förråd av badrumsartiklar och då passade jag på att köpa en stol till min balkong eftersom jag aldrig haft några balkongmöbler. I maj har jag bott i den här lägenheten i två år, lol. Om vädret håller sig såhär fint kan jag ligga ute på balkongen och spela Nintendo Switch med någon filt över mig i helgen, det ser jag fram emot. Ska börja inreda balkongen på riktigt nu med lite "väggar" eftersom jag tycker det är för mycket insyn, och jag behöver även något slags bord, men efter det kan jag till och med sitta och jobba ute på balkongen vilket vore himla mysigt nu då det är allt trevligare att vara utomhus. Ska bara påminna mig själv om vad jag planerade att köpa till balkongen sent förra sommaren och sen skicka iväg min bonuspappa till IKEA för att köpa in det, hehe.
 
   Det händer inte mycket kul här just nu alltså, men lagom till nästa vecka borde jag ha hunnit ikapp med allt jobb som stressade mig över påsken och då borde allt vara som vanligt igen - men det blir ju tyvärr inte hemskt mycket spelspelande för mig längre, så tyvärr har jag inte mycket att dela med mig av. Nästa vecka kommer ju dock de nya quarterhästarna, vilket jag är hemskt glad över!
 
   Misty & Hilly, två av mina hästar med lite westernaktig look!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.