Chrome Pointer

Snart kommer den!

   Bild från Star Stable Entertainment - Posering och redigering gjord av mig. Det var tungt för min dator att posera nio hästar i samma scen men det var värt besväret!
 
   Jag har aldrig varit inbiten i Quarterhästar men den här kommande SSO-hästen har allt ändrat på det, haha! Jag äger redan tre Quarters i spelet, och två av dem ska solklart bytas ut (min bruna d'Artagnan och min isabellfärgade Melody). Är inte klar på min svarta Umbreon, för jag tycker inte den nya svarta passar in i det fack jag alltid placerat Umbreon i. Jag kommer nog antingen byta min Umbreon mot blue roan-hästen istället, eller helt byta ras och ta en svart Andalusier eller något sånt. Jag funderar också lite på att byta mitt flugskimlade fullblodssto Diana mot den flugskimlade Quartern, men jag får fundera vidare på den delen.
   Det finns många unika aspekter med den här hästen och den kommer till SSO den 22 april. Längtar jättemycket efter SSO's första RIKTIGA westernhäst!
 
 
 
   Just nu har servrarna precis stängt inför dagens uppdatering, som startar det solklara westerntemat somovanstående häst uppenbarligen är en del av. Hoppas det blir en snabb uppdatering för jag vill så hemskt gärna få spela veckans uppdatering "på riktigt" och inte bara på jobbet!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.