Chrome Pointer

Ett byte

   Jag har nu sålt mina gamla AQH's d'Artagnan och Melody för att göra plats för deras nya versioner istället. Vilken extrem skillnad det är mellan dem! Det är verkligen en otrolig utveckling som skett i Star Stable de senaste fem åren.
 
   d'Artagnan från 2015 vs d'Artagnan från 2020
 
   Melody från 2015 vs. Melody från 2020
 
   Det är först nu jag insett hur extremt gråa de gamla versionerna var! Det är verkligen en extrem färgskillnad. Sen ska vi ju inte ens snacka om animationerna, och det är otroligt att se hur spelet långsam men säkert har funnit en egen stil med hästarna som ligger så fint på gränsen mellan realistiskt och cartoony. Ren och skär magi är det!


Elin Cutefire

Varför säljer du dina hästar när det kommer en ny i samma ras och färg?

Svar: Varför skulle jag inte sälja dem?
Esmeralda Silverforce

Elin Cutefire

Du har väl köpt de för att du tyckte de var fina?

Svar: Jovisst, för fem år sedan köpte jag hästar jag tyckte var fina och har sedan inte använt dem på ca 4 år eftersom spelet utvecklades och min uppfattning om "fint" ändrades.
Esmeralda Silverforce

Elin Cutefire

Jaha ❤️ Hoppas du kan lägga upp videor på yt snart igen.❤️

Hedvig Goldriver

Oj vilken skillnad man ser mellan den gamla och den nya!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.