Chrome Pointer

Donkey Business

   Bilden och allt ni ser i den tillhör Star Stable Entertainment
 
   Jag såg att några spelare dragit igång en en tagg på Instagram som heter #SSODonkeysWanted och jag som är dökär i våra åsnor gjorde en egen bild för att bidra! Bilden är alltså gjord med medgivande eftersom jag använt assets från spelet, men den lovar inte någonting från företaget Star Stable Entertainment eftersom den är gjord av mig för eget syfte på min fritid.
   Jag älskar tanken på åsnor i SSO och just nu bryr jag mig inte så mycket om HUR vi skulle kunna äga dem - jag vill bara KUNNA äga dem. Känns som att det skulle vara roligast att faktiskt kunna rida dem, men jag skulle vara ok med att ha dem som "sällskap" i hemstallet eller som springande husdjur. Jag vill bara ha en miljon åsnor, okej?


Bianca

Haha! Ja så söta! 👍😍😊

Cassandra

Det ser ju ut som att det är Esme på Mamoswine på bilden? ¯\(°_o)/¯

Svar: Det är det, det är jag som gjorde bilden för mitt eget höga nöjes skull men med godkännande från jobbet :)
Esmeralda Silverforce

Casandra

Esmeralda Silverforce || Jaha, hahah då var man bra på att se starstable-karaktärer ^^

Cassi

Det där tränset...

Sigrid Masterbard

Jag vill också ha åsnor att rida på!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.