Chrome Pointer

Tillfälliga race

   Esme möter Madison och Nightdust
 
   Under sommaren har det dykt upp ett par race i SSO som bara varit där under en enda vecka. Medan jag har gillat loppen har jag gillat exklusiviteten mindre - mest för att jag på tisdag kväll inser "HOLY FRIPP JAG HAR GLÖMT ATT SPELA" och sen måste stressa in i spelet för att hinna delta i loppen.
   Jag välkomnar varmt fler lopp att addera till min levlingsrunda för att spice-a upp den lite - synd bara att de försvann igen så fort!
 
   Esme och Sparkle mot Madison och Nightdust (Madison, sätt på dig en ridhjälm!!!)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.