Chrome Pointer

Stars

    Låten Stars av Lisa Peterson är inte släppt någonstans - förutom i en sällsynt picknick på Röda Snörets Stig. Här har ni hela låten, inspelad direkt från spelet!
 


Ellen Dolphinbard

Hej Esme :)

Åh jag skulle så vilja att låtarna som är med i starstable academy kom ut,,dom är ju så bra. Det är väl Lisa som sjunger dom me va?

Svar: Det är en helt annan artist som sjunger de låtarna och jag tvivlar på att alla rättigheter fortfarande existerar. Star Academy är inte längre canon, vilket innebär att det inte tar plats i SSO's tidslinje utan utspelar sig i ett alternativt universum, så jag tvivlar på att låtarna som spelades där och då någonsin kommer se dagens ljus igen. Med tanke på produktionen och producenterna bakom dagens musik är det inte mycket vi missar ändå :)
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Den som gör Lisas röst är begåvad *-* Antar att du inte får säga vem det är?

Svar: Amanda Örtenhag. Hon framträdde live på Star Stables senaste kontorsevent inför väldigt många besökare!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.